marți, 15 septembrie 2009

Patrick Swayze mereu in sufletele noastre...


Patrick Swayze a murit la varsta de 57 de ani la Los Angeles inconjurat de familie dupa 20 de luni de suferinta. Din Martie 2008, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic iar doctorii au fost reticenti in privinta starii viitoare a acestuia.
Desi boala avansa, Patrick Swayze a continuat sa joace in seria "The Beast" urmarita de 1,3 milioane de telespectatori. Cele 13 episoade nu au fost prelungite desi actorul a realizat un rol extraordinar in ciuda durerilor imense pentru care a optat sa nu-si administreze nici un fel de calmant.

Cateva luni inainte sa se stinga, a scris un articol adresat Congresului SUA pentru a urgenta cresterea de fonduri pentru Institutul National de Sanatate in lupta impotriva cancerului. In septembrie 2008, a aparut in cadrul evenimentului "Stand Up to Cancer" in care a declarat : " Eu continui sa visez un viitor , o viata lunga si sanatoasa, o viata care sa nu fie traita in umbra cancerului, ci in lumina...Visez ca acest cuvant, cuvantul "leac" sa nu mai fie urmat de cuvintele "este imposibil".

Va ramane mereu in amintirea noastra cu rolurile memorabile din "Dirty Dancing" si "Ghost" si mereu in sufletul nostru cu melodia deosebita "She's like the wind" dedicata sotiei lui.


Pentru toti cei care l-au apreciat si iubit, un memento mereu in sufletul nostru:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...