vineri, 11 decembrie 2009

SET PINKY 54


BRATARA cu L=19 cm, am realizat-o pe lantisor metalic de care am prins sidef patrat siclam, iar inchizatoare am pus un lobster.
CERCEII L=6 cm ( cu tortita), sunt confectionati din lantisor metalic, iar in capat am pus cate un sidef patrat siclam.
INDISPONIBIL

COLIER ORGANZA 53


COLIERUL are L=55 cm, fiind confectionat din organza rosie pe doua randuri, pe care am pus agatatoare metalica pentru pandantivul din sticla in forma de steluta rosu cu auriu, iar inchizatoarea este un toogle mic.
INDISPONIBIL

COLIER FRIENDSHIP 52COLIERUL cu L=45 cm, este confectionat din perle de sticla lucioase roz, margelute de sticla ovale rosii, margelute ovale (stup), margele mari de lampa, rosii, ovale si usor aplatizate, cu miez argintiu; pandantivul este format din za metalica impletita cu un cristal biconic rosu in centru si o margea de lampa cu cristale rosii la capete. Inchizatoarea este un toogle mare floare (nichel-free).
INDISPONIBIL

miercuri, 2 decembrie 2009

INEL SEED BEADS 51

INELUL este confectionat pe elastic din margelute de nisip maro cu miez argintiu si margelute de nisip transparente cu miez argintiu. Datorita faptului ca este realizat pe elastic
se muleaza pe deget.
INDISPONIBIL

COLIER DONUT 50

COLIERUL cu L= 40cm , l-am realizat din margele de sticla cu model floral, perle lucioase albe, cristale roii biconice si margelute de nisip rosu bordo sub forma de tub; am pus inchizatoare toogle in forma de inima. Pandantivul este un donut de sicla grena si argintiu agatatoare am confectionat-o din margelute de nisip transparente cu miez argintiu.
INDISPONIBIL

COLIER GREEN T. 49

COLIERUL cu L=45 cm este confectionat din margele de sticla twist verde, perle lucioase crem si margelute de nisip sub forma de tub. Inchizatoarea este toogle floare mare (nichel-free).
Pret 35 lei INDISPONIBIL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...